Huisartspraktijk Balk per 1 juli van start

Categorie:
Auteur: Carola Balk

Sinds januari ben ik al werkzaam binnen uw huisartspraktijk en per 1 juli neem ik de praktijk van Peter Kerstens over. Per 1 juli gaat de praktijk verder onder de naam Huisartspraktijk Balk.

Graag wil ik mijzelf voorstellen als uw nieuwe huisarts. Ik ben Carola Balk, 42 jaar, getrouwd en ik heb een dochter van 6 jaar en een zoon van 3 jaar. Na het afronden van de huisartsenopleiding in 2003 ben ik als huisarts werkzaam geweest in dienst van een collega te Heerhugowaard.

Huisartspraktijk Balk

De wens om op mijn eigen wijze patiёnten van goede zorg en service te voorzien, heeft me doen besluiten zelf praktijkhouder te worden. Per 1 juli ben ik dan ook als praktijkhouder gestart onder de naam Huisartspraktijk Balk. Ik hecht er grote waarde aan om volgens de laatste richtlijnen en inzichten van onze beroepsgroep te werken. Daarnaast wil ik een betrouwbare, open en menselijke huisarts voor u zijn.

Vertrouwde medewerkers

Met de start van Huisartspraktijk Balk zijn er voor u als patiënt niet veel veranderingen. Behalve de naamswijziging en uiteraard een nieuwe huisarts, blijven de medewerkers aan de praktijk verbonden. Als u telefonisch contact met ons opneemt, staan de voor u bekende assistentes u zoals altijd te woord. Er wordt wel een ervaren gediplomeerde praktijkondersteuner aan ons team toegevoegd. Hierdoor kunnen wij met onze praktijk de zorg naar een hoger niveau brengen. De praktijk blijft bereikbaar via dezelfde telefoonnummers.

Website Huisartspraktijk Balk

De website hebben we met deze overname meteen vernieuwd. Via de website kunt u o.a. een afspraak maken, herhaalrecepten aanvragen en een eConsult insturen. Nieuwe patiënten kunnen zich online inschrijven. Alle ingevulde informatie wordt naar ons veilige e-mailadres van Zorgring verstuurd. Zo bent u er zeker van dat wij uw gegevens vertrouwelijk en veilig behandelen.

Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website en wees welkom bij Huisartspraktijk Balk.

Openingstijden

maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00