Staalconstructie is geplaatst

Categorie:
Auteur: Carola Balk

Afgelopen donderdag en vrijdag (17 en 18 januari) is de staalconstructie geplaatst. De werkzaamheden zijn gelukkig voorspoedig verlopen. Helaas was de praktijk hierdoor wel ontoegankelijk voor onze patiënten. Veiligheid boven alles, de medische zorg heeft er niet onder hoeven te lijden doordat we telefonisch consult konden houden met onze patiënten.

Staalconstructie geeft eerste contouren weer

Doordat de staalconstructie nu staat, worden de eerste contouren van hoe de nieuwe praktijk er uit komt te zien, zichtbaar. De stalen trap die bezoekers naar de eerste verdieping brengt is geplaatst en de hoogte van het totale gebouw is nu ook in te schatten. Al met al krijgen we er behoorlijk veel ruimte bij, waarin de huisarts en assistente de beste zorg kan blijven verlenen. De praktijkruimten die wij niet zelf gaan benutten, worden ingevuld door aanverwante zorgverleners. Denk hierbij aan een een pedicure, logopediste etc.

Huisartspraktijk weer toegankelijk

Nu de staalconstructie is geplaatst, is de praktijk weer veilig toegankelijk voor u als patiënt. Tijdens ons reguliere spreekuur bent u weer van harte welkom om naar onze praktijk te komen met uw klachten etc. De huisarts en assistente staan voor u klaar!

Vervolg verbouwing

Nu de constructie gereed is, kan worden gestart met het zetten van de wanden, de vloeren en uiteraard alle leidingen, zodat we straks in elke ruimte beschikken over de benodigde faciliteiten. We zijn er nog lang niet, maar liggen op schema om tegen de zomer deze verbouwing af te ronden. Zoals u op de geplaatste foto's kunt zien, zal er nog een glazen wand geplaatst moeten worden als gevel. Wilt u op de hoogte blijven van de vorderingen van de verbouwing, neem dan regelmatig een kijkje op onze website en lees onze berichten over de verbouwing. We zullen op onze Facebookpagina een album aanmaken waarin we meer foto's gaan plaatsen. Volg onze pagina en wilt u een keer bij de verbouwing komen kijken, dan bent u uiteraard welkom. Blijf aub op een veilige afstand en volg aanwijzingen/instructies van de aannemer aub op.

Openingstijden

maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00