Staalconstructie wordt geplaatst

Categorie:
Auteur: Carola Balk

Na de grondige voorbereidingen wordt de staalconstructie geplaatst. Dit is een grote klus waarbij de praktijk niet bereikbaar is voor u als patiënt. Door het plaatsen van de staalconstructie kan de aannemer straks verder met de verbouwing.

Staalconstructie nodig

Vanwege het ontwerp van de nieuwe huisartspraktijk is deze staalconstructie nodig. Omdat er een verdieping op de bestaande verdieping geplaatst wordt, kiezen we voor deze constructie. De staalconstructie maakt deel uit van het design, de gevel wordt deels voorzien van glas wat aan deze constructie bevestigd wordt.

Huisartspraktijk Balk twee dagen niet toegankelijk

Het plaatsen van een dergelijke constructie is, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, niet geheel ongevaarlijk. Uiteraard zullen alle aanwezige vakmensen er alles aan doen om alles veilig te laten verlopen. Om de veiligheid van onze patienten te kunnen waarborgen is de praktijk op 17 en 18 januari niet toegankelijk. Uiteraard kunt u ons wel telefonisch, per e-mail en via de website bereiken.

Beoordeling spoedeisende hulp

Mocht u onverhoopt spoedeisende hulp nodig hebben bel dan direct met onze praktijk. In overleg met de huisarts en assistente wordt naar een mogelijkheid voor beoordeling gezocht. Dat kan telefonisch of met huisbezoek zijn.

Excuus voor de overlast. De medische zorg zal hier echter niet onder lijden.

Update: De staalconstructie is geplaatst

Openingstijden

maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00