Uitbreiding Huisartspraktijk Balk

Categorie:
Auteur: Carola Balk

De uitbreiding van de praktijk stond al lang gepland. De vergunning is al in 2017 aangevraagd en eindelijk kunnen we zeggen: "De uitbreiding wordt gerealiseerd!". De tekeningen zijn gereed, de planning is gemaakt en we zijn er klaar voor. Huisartspraktijk Balk zal een metamorfose ondergaan!

Waarom deze uitbreiding

Huisartspraktijk Balk streeft er naar om u de beste zorg te kunnen verlenen. Zorg op maat is voor ons net als voor u als patient belangrijk. Daarom breiden we de praktijk uit met meerdere, nieuwe behandelkamers. In deze nieuwe behandelkamers kunnen de arts(en), assistentes, praktijkondersteuners (verpleegkundige en psycholoog) en eventueel andere zorgverleners (denk aan een pedicure, logopediste etc) de beste zorg op maat leveren.

https://huisartspraktijkbalk.nl/wp-content/uploads/2018/10/uitbreiding-huisartspakrijk-balk-voorzijde-600x337.jpg

Impressie voorzijde

https://huisartspraktijkbalk.nl/wp-content/uploads/2018/10/uitbreiding-huisartspraktijk-balk-achterzijde-600x337.jpg

Impressie achterzijde.

Start werkzaamheden

Naar verwachting zullen we eind november, begin december starten met de werkzaamheden. We proberen deze verbouwing zo snel als mogelijk te realiseren. De verwachting is dat het project binnen 6 maanden gerealiseerd is. Net voor de zomervakanties dus!

Geluidsoverlast tijdens de uitbreiding

Helaas is het niet te vermijden dat er tijdens deze uitbreiding geluidsoverlast zal ontstaan. Het kan in en om de praktijk soms wat onrustiger zijn dan u gewend bent. Wij vragen om uw begrip en zullen ons uiterste best doen om de overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht u onverhoopt toch hinder ondervinden tijdens deze verbouwing, meldt het dan bij onze assistente.

Vragen en verdere informatie

In de praktijk liggen de tekeningen ter inzage, zodat u weet wat er gaat komen.  Heeft u vragen of wilt u verdere informatie over de uitbreiding? U kunt te allen tijde via de assistente, telefoon of e-mail contact met ons opnemen.

Openingstijden

maandag 08:30 – 17:00
dinsdag 08:30 – 17:00
woensdag 08:30 – 17:00
donderdag 08:30 – 17:00
vrijdag 08:30 – 17:00